Nazad

Naš sponzor caffee bar KZ Hills

2. Februar 2021 12:09

Naslovna slika

Našeg sljedećeg sponzora nije potrebno nešto posebno predstavljati. Firma West Cover d.o.o. Bugojno, poslovna jedinica caffe bar KZ HILLS. Svi naši sugrađani znaju o kom lokalu se radi jer smo svi bar nekad uživali u predivnom ambijentu koji nudi caffe Hills,uživali smo ispijajući najbolju kafu u gradu, uživali smo jedući slasne kolače koje nam nude, uživali smo ispijajući prirodne-sviježe ocijeđene sokove koje nam ljubazno osoblje caffe bara Hills uvijek servira s osmijehom.

S užitkom ispijamo ove vitaminske bombe jer znamo da su ocijeđeni od najboljih komada sviježeg domaćeg voća. Uglavnom, svi naši sugrađani znaju da će kad sjednu u caffe bar Hills biti posluženi vrhunskom kafom, najboljim osvježavajućim prirodnim sokovima, jedinstvenim slasnim kolačima i svim drugim napitcima koje caffe Hills nudi. Ono što možda naši sugrađani ne znaju je da je caffe Hills, društveno

odgovorna organizacija koja kroz razna sponzorstva(donacije našim lokalnim festivalima, donacije drugim nogometnim i rukometnim klubovima, te donacije raznim drugim udruženjima kao i fizičkim licima)iskazuje pripadnost i ljubav prema lokalnoj zajednici.

Ista situacija je bila i kada su članovi našeg upravnog odbora objasnili vlasnicima firme i caffe bara Hills, da je u toku nabavka opreme za košarkaški klub Iskra i da tražimo sponzore za istu, vlasnici caffe bara Hills su odmah pristali da doniraju sredstva za jednu garnituru dresova. Košarkaški klub Iskra se ovim putem iskreno zahvaljuje Caffe baru KZ Hills , i želimo im puno uspjeha i sreće u budućem radu.

Dragi naši sugrađani, bar oni koji još niste probali neku od slastica caffe bara Hills, pozivamo vas da to odmah uradite, vas koji ste možda kao i mi stalni gosti caffe bara Hills pozivamo da to i ostanete, jer ljudi koji podržavaju lokalnu zajednicu zaslužuju i podršku te iste zajednice.

alt