Nazad

Naš sponzor

2. Februar 2021 12:12

Naslovna slika

Jedan od naših sponzora je I autoservis O.R. DM-AUTO iz Bugojna. Za one koji nisu upoznati, radi se o vjerovatno najboljem autoservisu na području naše općine, a možda I cijele regije. Vlasnik radnje DM-AUTO je gospodin Mario Škaro. Mehaničar sa dugogodišnjim iskustvom. Mali je broj ljudi sa naše regije a i šire, koji bar jednom nije odvezao svog limenog ljubimca u autoservis DM-AUTO I iz istog izašao zadovoljan.

DM-AUTO nudi brojne usluge a pobrojat ćemo neke od njih :

  • Redovno održavanje vozila
  • Servis I čišćenje DPF filtera
  • Tuning vozila
  • Dijagnostika kvarova sa najsavremenijom opremom
  • Remaping ECU-a vaših vozila(DPF off,EGR off,Swirl flaps off)

Auto servis je opremljen sa svim potrebnim alatima, 13 autodizalica, te sa dovoljnim brojem profesionalno edukovanog osoblja koje na čelu sa gospodinom Mariom garantuje riješenje svakog kvara na vašem vozilu u najkraćem mogućem roku.

Gospodin Mario je poznat kao osoba koja se uključuje u sve društvene projekte, tako je bilo I sa nabavkom opreme Košarkaškog kluba Iskra. U momentu kad smo mu saopštili da tražimo sponzore za opremu odmah je pristao I rekao da će kupiti garnituru dresova.

Košarkaški klub Iskra zahvaljuje se gospodinu Mariju Škari I savjetuje vam da kad vam se ukaže potreba za servisom vašeg vozila odaberete DM-AUTO. Sigurno ste na pravom mjestu

alt